Kolofon

2018.dec.28.
Írta: Mitch Healy Szólj hozzá!

Jövőre minden megint más lesz

Szilveszterkor bazi nagy bulikat csapunk, amelyen megünnepeljük, hogy holnaptól megint minden más lesz. Nézzünk néhány érdekességet, amelyről már most tudjuk, hogy jövőre megédesítik (?) az életünket.
confetti-1155442_1280.jpg

Tovább

Színészek, akik a leglátványosabban unják a Marvel Univerzumot

Bár a nézőknek nagyon bejön ez a képregényes marvelesdi a moziban, láthatóan vannak színészek, akik korántsem lelkesednek érte ennyire. És a nagy vásznon kifejezetten kínos nézni a közömbös megjelenésüket. Nézzük azokat, akik a leglátványosabban unják az egészet.
hopkins.jpg

Tovább

Miért jó film az első Predator és a folytatások miért nem?

predator2.jpegA filmtörténet egyik rusnya szörnyetege a napokban újra szemléltető oktatást tart hentelésből a mozivásznon. Fogadtatása azonban igen vegyes, ellentétben a valamikori belépőjével, amely nagyon badass volt, és kiállta az idők próbáját. A folytatásokat valahogy sosem sikerült igazán eltalálni. Vajon miért? Mi tette az első filmet bravúrossá a többit meg a futottak még kategória tagjaivá?

Tovább

Most akkor jó vagy nem jó film a Jurassic World: Bukott birodalom?

jw2.jpgMivel már minden létező rosszat elmondtak a filmről ezért nem túl nagy elvárásokkal ültem be rá. A végén az első, ami eszembe jutott ez volt: ez egy oltári nagy faszság, fasza kivitelben. Nem értem miért a sok ekézés, semmivel sem vállalhatatlanabb a korábbi részeknél. Leszámítva az etalonnak minősülő első klasszikust, ugye. A továbbiakban erősen spoileres lesz az írás, csak saját felelősségre olvassa tovább mindenki.

Tovább

Döbbenetes hír! Három híres focista, akik valójában népszerű énekesek!

Elképesztő titkokra derült fény a napokban. Három világhírű futballistáról is kiderült, hogy igazából nem az, akinek mondja magát, és sikeres sportolói pályafutása csupán álca arra, hogy elterelje a figyelmet rendkívül tehetséges zenei pályájáról. A világ megdöbbenve fogadta a hírt, és teljes az értetlenség, hogyan is tudták kettős énjüket ilyen sokáig elrejtve tartani.

Tovább

A FIFA tovább reformálja a focit - A futball vb margójára

football-3475163_960_720.jpgA futball tradícióit tekintve egyike a legnépszerűbb sportágaknak, mégis sok tekintetben sokszorosan le van maradva. Míg például a Forma 1-et a folyamatos módosításokkal mesterségesen próbálják izgalmassá tenni, és nem sikerül nekik, addig a foci képes a maga természetes módján is unalmas lenni. Bár egyszerűségéből adódóan nem igényel túl sok szabálymódosítást, de felbátorodva a videobíró vb-n nyújtotta jó fogadtatásán, a FIFA több izgalmas újítás bevezetését tervezi. Ezekkel is szeretnék jóval mozgalmasabbá és élvezhetőbbé tenni a focit.

Tovább

Radikális változások és újabb régi ismerősök a The Walking Dead epizódjaiban

Az 8. évadot követően a sorozat készítői új vizekre eveznek, hogy tovább növeljék a rajongók táborát. Nem titkolt céljuk, minél szélesebb közönségréteget megszólítani. Ennek okán gyökeres változtatásokat terveznek az új idényre. 
the-walking-dead-4.jpg

Tovább