Az első randi 37 nélkülözhetetlen szabálya

first_date.jpegAz első randi mindig kritikus. Itt egy hiánypótló útmutató ahhoz, hogy a nagy izgalomban se feledkezzünk meg a legfontosabb dolgokról, amelyek sikeressé tehetik az első találkozást.

1. Fürödj le. Ha kell kétszer is.
2. Használj dezodort, szájvizet, manikűrkészletet, bozótvágót és fésűt.
3. Öltözz fel rendesen. A bermuda, az overall, a mackónadrág és a hasitasi nem tartoznak a rendesen viselhető ruhadarabok közé.
4. Vegyél magadhoz sok pénzt.
5. Legyen nálad virág vagy bonbon vagy egy mutatós Rolex.
6. A biztonság kedvéért legyen a zsebedben óvszer, pezsgő és tejszínhab.
7. Legyen nálad egy lenyűgöző adatokat tartalmazó bankszámlakivonat vagy egy Photoshoppal készített lenyűgöző adatokat tartalmazó bankszámlakivonat.
8. Tervezd meg a menekülő útvonalad. Legyen egy jó barátod, aki randi közben szükség esetén felhív, hogy sürgős dolgunk akadt.
9. Bérelj vagy kérj kölcsön egy luxusautót.
10. Vigyél magunkkal humorérzéket.
11. Már előre fizesd le a pincért, hogy hangosan, régi törzsvendégként üdvözöljön.
12. Lelkesedj a művészetekért: festészet, szobrászat, színház, zene, aktfotózás, stand up comedy, graffiti.
13. Hívasd fel magad egy barátoddal, kérj elnézést, hogy ezt a fontos hívást felvehesd és csak ennyit mondj: "23 millió? Az nem pénz. Annyiért vedd meg."
14. Írd át a telefonodban az ismerőseid nevét ismert emberek neveire, és bárki hív csak legyints: "ez most nem fontos, majd visszahívom".
ceremony-407153_960_720.jpg15. Készülj igényes bókokkal, mint például: " szép a szemed, arcod csupa derű".
16. Ne beszélj vallásról, politikáról, képregényekről, fociról, horgászatról, pornóról, exekről és nemi betegségekről valamint exektől kapott nemi betegségekről.
17. Ne említsd meg, hogy minden kedden, csütörtökön és szombaton együtt sörözöl a haverokkal.
18. Az alábbi szavak tabuk, soha, semmilyen körülmények között ki ne mond őket az első randin: gyerektartás, péniszpumpa, szeretlek.
19. Tégy úgy mintha abszolút nem akarnál az első randin szexelni.
20. Szerezz némi kutyaszőrt a nadrágod szárára, hogy látszódjon mennyire szereted az állatokat.
21. Mutasd meg milyen okos vagy. Az alkalomra tanulj meg pár idegen szót, mint például molosszer, konvergál, akkomodáció vagy explicit, és használd őket.
22. Ha mégsem vagy olyan okos, és nem tudod elolvasni az étlapon szereplő fogások neveit, akkor csak mutass rá egy szomszédos asztalnál felszolgált ételre, és mond:"hozzon nekem is egy olyat", vagy kérdezd meg:"menü van még?"
23. Legyen nálad egy fotó az unokaöcsédről, akkor is ha utálod, és legalább egy szívbemarkoló sztorit mesélj el róla könnyes szemmel.
24. Ne káromkodj.
25. Legyél udvarias, mosolyogj mindenhol, mindenkire. Aki esetleg az este során megsért, azt majd következő nap bepereled.
26. Légy igazi férfi. Táncolj úgy, mint Pumped Gabo, énekelj úgy, mint Bruno Mars és böfögj úgy, mint egy disznó.
27. Adj szemérmetlenül nagy jattot a pincérnek, majd távozás után arra hivatkozva, hogy bent felejtetted a tárcádat, rohanj vissza és vedd vissza tőle. Még jól jöhet máshol.
28. Rendezz meg egy utcai rablást a baráti köröd segítségével, amelyet az étteremből kilépve hősként meghiúsítasz.
29. Légy szociálisan érzékeny. Ha odalép egy hajléktalan nagylelkűen adakozz. Adj egy 10 ezrest vagy egy aranyrudat, esetleg Tesla részvényt.
30. Nyisd ki a partnered előtt a kocsiajtót, hogy jobban megnézhesse a valódi faberakásos műszerfalat.
31. Ne keltsd a tökéletesség látszatát, olyan sok mindent tettél érte az este folyamán, engedd meg, hogy ő is fontosnak érezze magát és viszonozza. Hagyd, hogy lemossa a szélvédőt.
32. Ha felmerülne a kérdés, "hozzád vagy hozzám?", nehogy felvidd magadhoz, ha az anyáddal élsz. Menjetek hozzá, és reménykedj ő is az anyjával él, mert akkor megduplázhatod az esélyeit egy sikeres randinak.
33. Ha hazakísérted, mindenképp kíséreld meg a bejutást. Mondjuk azzal, hogy meghívatod magad egy teára: " én szívesen belógatnám a teafüvemet, de sajnos nincs csészém". Közben varázsolj elő egy teafiltert és mosolyogj.
34. Ha már bent vagy és teáztok, burkoltan jegyezd meg, hogy azon morfondírozol, vajon az ágyán vagy a kanapéján lehet-e kényelmesebb dugni. Biztosítsd arról, hogy semmi esetre sem szeretnéd így első alkalommal letámadni, de később visszajönnél valakivel, hogy a végére járj ennek a fontos dilemmának. Kérdezd meg, megengedi-e?
35. Sose adj pénzt szexért, és sose fogadj el pénzt szexért. Ha mégis elfogadnád, hangoztasd, hogy a teljes összeget jótékony célra fogod adományozni.
36. Ha ezek után nem te leszel számára az ideál, akkor csak benne lehet a hiba.
37. A fentieket megfogadva ne számíts második randira.

Ha ezt mind elfelejted, és csak annyit mondasz " én csak egyetlen hangszeren szeretnék játszani, a szíved húrjain" talán több sikerrel jársz. Vagy nem.