Döbbenetes hír! Három híres focista, akik valójában népszerű énekesek!

Elképesztő titkokra derült fény a napokban. Három világhírű futballistáról is kiderült, hogy igazából nem az, akinek mondja magát, és sikeres sportolói pályafutása csupán álca arra, hogy elterelje a figyelmet rendkívül tehetséges zenei pályájáról. A világ megdöbbenve fogadta a hírt, és teljes az értetlenség, hogyan is tudták kettős énjüket ilyen sokáig elrejtve tartani.

Marouane Fellaini = Bornai Tibor
fellaini-bornai.jpg
A marokkói származású belga labdazsonglőr olyan formációkban vállalt szerepet, mint a KFT, és olyan nagy slágerek fűződnek a nevéhez, mint a Bál az Operában. Megfigyelhető, hogy azon kevés labdarúgók közé tartozik, akik rendszeresen hosszú ujjút viselnek a mezük alatt. Ez adódik abból a ritka autoimmun betegségből, amely folyamatosan fázási ingert indukál, és amelyben már kora gyermekkora óta szenved. Nagy hajkoronáját szintén ezért növesztette, így nem fázik a fejbőre és nem kell folyton receptre felírt kötött sapkát hordania. Betegségnek egyébként egy másik mellékhatása a rendkívül jó labdaérzék.

Domagoj Vida = Pintér Tibor
vida-pinter.jpgA horvát válogatottat erősítő védő már fiatal kora óta, a foci mellett, vonzódott a kancákhoz. Így kötött ki a Magyar Lovas Színháznál és indította el a zenei karrierjét. Jó testfelépítésének és kondíciójának köszönhetően először a lovak ki és be pakolása volt a feladata. Egy lóberakodás alkalmával fedezték fel énekes kvalitásait. Előszeretettel dúdolt munka közben, nem csak a maga szórakoztatására, hanem a lovak nyugtatása céljából is. Rögvest szerződést ajánlottak számára. A kezdeti mellékszerepek után - sarut alakított a Trója rockoperában, majd tarisznyát a Honfoglalásban - megtalálták a főszerepek is. Ma a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, és vezető művésze. Holnap pedig vb döntőt játszik Franciaországgal.

Carles Puyol = Balázs Pali
puyol-balazs.jpgAz FC Barcelona korábbi csapatkapitánya a mai napig hódít fantasztikus hangjával és karizmájával falusi haknikon. És csinos fürtjeivel. Népszerűségét kihasználva saját hajolaj márkával büszkélkedhet, amelyet ő maga fejlesztett bazsalikomból, tökmagolajból és zigótából. Fényessé, selymessé és könnyen fésülhetővé teszi a hajat. Magas triklopir tartalma miatt állítólag tökéletesen alkalmas az autók fényezésének a megóvására is. Márkaneve egyszerűen csak ennyi: Puyol. Mottója pedig: "Puyol, a hajadra te is csak ezt fujol."

Elképzelhető, hogy ez a felismerés lavinát indít el és nem ők lesznek az utolsó hírességek, akiknek nyilvánosságra kerül valódi személyazonossága. Hosszú ideje tudjuk, hogy ismert emberek az ismeretlenség álarca mögé bújnak. Az azonban egy teljesen új jelenség, hogy közismert személyek, másik hasonlóan közismert személyként élik az életüket. Ez az identitás bomba, most először a sportban, a labdarúgás terén robbant. Bizonyára rövidesen egyéb területeken is találkozunk majd vele. Alig várom, hogy kiderüljön II. Erzsébet brit királynőről, hogy ő igazából James Hetfield.

 

Ha tetszett ez az írás, akkor menj és nézd meg, hogy te valóban te vagy-e!