Kínában robbant az ingatlanbomba!

house.jpegMár most arról beszélnek, hogy ez az évszázad ingatlanpiaci ötlete. 46 nm-es utángyártott kínai panellakások polipropilénből.

Ju Har Szi Rup kínai kisállatkereskedő a kétezres évek derekán, termesz sétáltatás közben tanúja volt egy kilakoltatásnak. Ekkor kezdte el foglalkoztatni a lakáshiánnyal kapcsolatos problémák megoldása, és saját kiváló ötletének fejlesztésébe végül minden vagyonát befektette. Kockázatos döntés volt, de az eredmény őt igazolta, valós üzleti potenciált rejtett az elképzelése. Megalapította az azóta világhírűvé vált Csüng Tem Csend Ben Ltd.-t, amely a szokásosnál kisebb helyen elférő, könnyű szerkezetes, mobil lakásaival forradalmasította az ingatlan piacot.

Jelenleg nem tudnak annyit gyártani belőlük, amely kielégítené a vásárlók igényeit. A világ minden pontjáról futnak be hozzájuk rendelések. Legnagyobb előnyük, hogy bárhol felállíthatók, összecsomagolhatók, majd újra felhasználhatók, és lényegesen olcsóbbak, mint az igazi lakások. Az acél betétes 16 ponton záródó ajtók és az 5 légkamrás nyílászárók tetszőlegesen áthelyezhetők és tépőzárral rögzíthetők. A teljes elektromos ellátáshoz elég egy kitágított kapacitású AAA elem. Cső és lefolyórendszere rendkívül flexibilis és könnyedén, csavarodás illetve gyűrődés mentesen feltekerhető. A panel ára sem vészes. Már 1000 euróért kapható az alapverzió, és aki többet vesz az darabját megkaphatja 500-ért.

A cég méltán hirdeti szlogenjében: „A jövő lakása a jelenben.” Szakértők szerint a termék máris radikálisan megújította az egyébként sem stagnáló ingatlan üzletágat. Erre a termékre abszolút igaz a régi kínai jelszó: kici ész olcó.
house2.jpegA fotók csak illusztrációk. A termék valódi színe, alakja, mérete, formája, szaga, íze, ára eltérhet a képektől.